Recruitment

FourM Recruitment is het werving- & selectiebureau in innovatieve of veranderende markten, dat met een persoonlijke aanpak succesvolle en duurzame werkrelaties tussen professionals en werkgevers tot stand brengt.
Succes door persoonlijk contact 

Wij zoeken nu o.a.:

  • Sales & Marketing professionals,
  • Finance & Human Resource Managers,
  • IT managers & specialisten en
  • ervaren Interim (Project) Managers.
Neem contact met ons op via Dit e-mailadres is beschermd door spambots, je hebt Javascript nodig om dit te kunnen bekijken .

Opdrachtgevers

Bij werving en selectie worden twee partijen tot elkaar gebracht: een bedrijf met een vacante functie en een kandidaat die zich oriënteert op een nieuwe baan. FourM verwacht van beide partijen kwaliteit en samenwerking.

In de visie van FourM moeten opdrachtgevers organisaties zijn die op professionele en duurzame wijze invulling geven aan hun HR-beleid. Bedrijven die oog en oor hebben voor hun medewerkers, opleidings­mogelijkheden bieden en loopbaanbegeleiding verzorgen.

Kandidaten zorgen voor commitment aan de doelstellingen van de opdrachtgever en zetten zich in om tot optimale resultaten te komen, zowel voor hun eigen ontwikkeling als voor hun werkgever.  

FourM kent en begrijpt de markt, volgt ontwikkelingen op de voet en praat vanuit een brede scope. Bovendien werkt FourM snel, integer en professioneel.

 


logoforprint