Over FourM


empowering people
and
business

FourM: Executive Search en Recruitment op maat door ervaren professionals. 

FourM: meer dan 20 jaar ervaring in Executive Search en Recruitment. Nu met een bredere en betere dienstverlening, optimaal gebruik makend van de nieuwe mogelijkheden op het gebied van technologie en communicatie.

Uitgangspunt was en blijft het 4M-model: de samenhang tussen Managers, Medewerkers, Markt en Mededingers bepaalt het resultaat van een organisatie. Omdat de besluiten van de managers optimaal moeten aansluiten bij de capaciteiten van de Medewerkers, de eisen van de Markt en de acties van de Mededingers, heeft FourM zich gespecialiseerd in het voortdurend zoeken naar de ideale match tussen  manager en de organisatie.

Mer onze ervaring in executive search, recruitment en interim management staat onze aanpak borg voor een degelijkheid, efficiëncy en professionele resultaten. Kwaliteit met behoud snelheid is bij de invulling van vacatures een absoluut uitgangspunt. Een zeer ervaren consultancy- en researchapparaat staat garant voor uitstekende resultaten.

Bij de internationale activiteiten heeft FourM de beschikking over het MARLAR samenwerkingsverband: een internationaal netwerk van ongeveer 30 collega-bureaus. Hiermee is FourM op alle belangrijke markten vertegenwoordigd. Klanten van FourM hebben op deze wijze toegang tot een wereldwijd netwerk van professionals, waarbij de betrokken consultant van FourM de internationale account management rol vervult.

FourM spant zich voortdurend in haar dienstverlening verder te verbreden en te optimaliseren. Graag informeren we u op deze website, maar ook via Twitter en Facebook, en natuurlijk persoonlijk over onze activiteiten. Voor vragen kunt u terecht op Dit e-mailadres is beschermd door spambots, je hebt Javascript nodig om dit te kunnen bekijken

 


logoforprint