Executive Search

Toptalent Op De Juiste Plaats

Hogere functies in de markt worden vervuld door executive search. Het is voor de opdrachtgever een efficiƫnte en effectieve wijze om met de juiste kandidaten in contact te komen. Voor de kandidaat is een gespecialiseerd bureau een neutrale en deskundige partij die de taal spreekt en de eisen kent.

FourM is specifiek toegerust om niet alleen geschikte kandidaten te traceren en interesseren, maar ook te bepalen in hoeverre een functie een zinvolle vervolgstap in een carriƫre is. Op basis van de meer dan gemiddelde kennis van de arbeidsmarkt, de eigen research en de samenwerking met partners is FourM erin geslaagd een groot aantal lange termijn relaties aan te gaan met zowel klanten als kandidaten.

Business intelligence is de basis van executive search. FourM onderhoudt en verbreedt deze basis door inzet van eigen research. FourM volgt nauwgezet de ontwikkelingen in de arbeidsmarkt en is fulltime bezig met het analyseren van trends, innovaties, reorganisaties en alle andere zaken die de markt dynamisch en turbulent maken.

Meer informatie? Neem contact op!

Efficient

Committed

Ervaren